Valkoiset lammastossut, merinovillaa

26,90 

Medikaalisilta vaikutuksiltaan maailmalla tunnettu merinovilla on omiaan tossujen raaka-aineeksi.

Tossuissa on suuaukossa kuminauha, joka pitää tossun hyvin jalassa.

Tossun malli vastaa kengän kokotaulukkoa. Suuaukko tossussa on tiukahko, mikäli nilkkasi on turvoksissa, suosittelemme Nalle-mallia, jossa on leveämpi suuaukko.

Kuminauha on tarkoituksella napakka, että tossut pysyvät hyvin jalassa.

Tossuissa kaunis valkoinen väri.

Tuotetunnus (SKU): valkoinen-01 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Medikaalisilta vaikutuksiltaan maailmalla tunnettu merinovilla on omiaan tossujen raaka-aineeksi. Tossuissa on synteettinen liukuestepohja, joka ei ole liukas millään lattiapinnalla. Lammastossut sopivat sekä lapsille että aikuisille. Parhaimmillaan paljaassa jalassa.

Tossuissa on kaksinkertainen merinovillakangas. Hoitona voit vetää sisäkankaan ulos ja tuulettaa sekä harjata myös sisäpuolen.  Lampaanvilla hylkii luonnostaan bakteereja, hajua ja pölyä. Pestessä tossuja 30 asteessa, kannattaa myös sisäpuoli vetää ulos.

Lammastossuista on moneen

  • Palelevat jalat
  • Pakottavat jalat
  • Parantaa pintaverenkiertoa
  • Reumatismi, etenkin nivelkipu
  • Turvotus
  • Känsät
  • Kovettumat
  • Ennen kaikkea lämpöiset ja rentouttavat jalkoja

Mitä on merinovilla?

Merinovilla saadaan merinolampaista, joita kasvatetaan pääosin Australiassa ja Uudessa Seelannissa. Merinolammas on pelkkää alusvillaa tuottava lammasrotu. Rotu syntyi ilmeisesti jalostuksen tuloksena noin 1400–1700-luvuilla Espanjassa. Merinolampaan villa on hyvin hienoa. Keskimäärin merinolammas tuottaa 3-4 kertaa niin paljon villaa kuin suomenlammas. Villan kuidut ovat huomattavasti pidempiä ja ohuempia kuin suomalaisen lampaan villassa. Siksi merinovilla on pehmeää, ei kutita, soveltuu hyvin myös herkkäihoisille ja se tuntuu erittäin hyvältä iholla. Monelle se on täysin uusi materiaali. Silti lähes jokainen koukuttuu siihen välittömästi. Sen mukavuus houkuttelee pukemaan merinovillaa iholle uudestaan ja uudestaan.

Merinovilla on sataprosenttinen luonnontuote. Sen mukavuus, lämpö, hengittävyys ja kosteudensiirto ovat tehneet siitä yhden halutuimmista materiaaleista äärioloissa.

Lisätiedot

Paino 0,4 kg (kilogramma)
Koko

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkoiset lammastossut, merinovillaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *