Alppivilla - lampaanvilla, merinovilla

Yritys

Alppivilla.fi toiminta

Alppivilla Oy (Y-tunnus 3151590-4), Puh  +358(0)44 972 8911 e-mail myynti@alppivilla.fi jonka toiminnasta vastaa Juha Heikkinen, myy lampaanvillatuotteita Alppivilla.fi-verkkokaupassa. Varastomme sijaitsee Jyväskylässä, mistä toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Toistaiseksi emme lähetä tuotteita ulkomaille. Lisäksi toimimme messu-, markkina- ja toritapahtumissa ympäri Suomen Helsingistä Hettaan ja Vaasasta Joensuuhun. Olemme myynneet lampaanvillatuotteita useita vuosia ja meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

100% aitoa lampaanvillaa, 100% luonnon tuote

Yrityksemme panostaa parhaimpiin sekä laadukkaimpiin tuotteisiin jotka ovat 100% aitoa villaa. Niiden valmistus täyttää ekologisen ja ihmisystävällisen tuotannon standardit. Yrityksemme arvoihin on aina kuulunut saavuttaa asiakkaidemme luottamus sekä pitkäkestoinen asiakassuhde joka puolella Suomea.

Terveyttä ja lämpöä lampaanvillasta

100% merinovilla on luonnon oma ihmekuitu ja se on parhaimmillaan ihoa vasten. Tällöin tunnet verenkierron vilkastumisen, jonka kautta tasainen lämpö menee syvälle kudoksiin ja niveliin, vilkastuttaen aineenvaihduntaa ja vaikuttaen yleisesti hyvinvointiin, särkyihin, levottomiin jalkoihin ym. Merinovilla on lampaanvilla, joka on peräisin pääasiassa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa kasvatettavista merinolampaista. Ennen kaikkea merinovilla rentouttaa ja on miellyttävä pitää.