Pinkit lammastossut, merinovillaa

29,90 

Medikaalisilta vaikutuksiltaan maailmalla tunnettu merinovilla on omiaan tossujen raaka-aineeksi.

Sisäpohjan mitat noin:

35-36   21cm

37-38   23cm

39-40   24cm

41-42   26cm

43-44   28cm

45-46   30cm

Tossuissa kaunis pinkin väri.

Kuvaus

Medikaalisilta vaikutuksiltaan maailmalla tunnettu merinovilla on omiaan tossujen raaka-aineeksi. Tossuissa on synteettinen liukuestepohja, joka ei ole liukas millään lattiapinnalla. Lammastossut sopivat sekä lapsille että aikuisille. Parhaimmillaan paljaassa jalassa.

Tossujen leveys ja korkeus riittää, vaikka jalat olisivat turvonneet tai kärsit liikavarpaista tms.  Lammastossut muotoutuvat parissa päivässä jalkaan jonka jälkeen erotat helposti oikean ja vasemman.

Tossuissa on kaksinkertainen merinovillakangas. Hoitona voit vetää sisäkankaan ulos ja tuulettaa sekä harjata myös sisäpuolen.  Lampaanvilla hylkii luonnostaan bakteereja, hajua ja pölyä. Pestessä tossuja 30 asteessa, kannattaa myös sisäpuoli vetää ulos.

Lammastossuista on moneen

  • Palelevat jalat
  • Pakottavat jalat
  • Parantaa pintaverenkiertoa
  • Reumatismi, etenkin nivelkipu
  • Turvotus
  • Känsät
  • Kovettumat
  • Ennen kaikkea lämpöiset ja rentouttavat jalkoja

Mitä on merinovilla?

Merinovilla saadaan merinolampaista, joita kasvatetaan pääosin Australiassa ja Uudessa Seelannissa. Merinolammas on pelkkää alusvillaa tuottava lammasrotu. Rotu syntyi ilmeisesti jalostuksen tuloksena noin 1400–1700-luvuilla Espanjassa. Merinolampaan villa on hyvin hienoa. Keskimäärin merinolammas tuottaa 3-4 kertaa niin paljon villaa kuin suomenlammas. Villan kuidut ovat huomattavasti pidempiä ja ohuempia kuin suomalaisen lampaan villassa. Siksi merinovilla on pehmeää, ei kutita, soveltuu hyvin myös herkkäihoisille ja se tuntuu erittäin hyvältä iholla. Monelle se on täysin uusi materiaali. Silti lähes jokainen koukuttuu siihen välittömästi. Sen mukavuus houkuttelee pukemaan merinovillaa iholle uudestaan ja uudestaan.

Merinovilla on sataprosenttinen luonnontuote. Sen mukavuus, lämpö, hengittävyys ja kosteudensiirto ovat tehneet siitä yhden halutuimmista materiaaleista äärioloissa.

Lisätiedot

Paino 0,4 kg (kilogramma)
Koko

35-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pinkit lammastossut, merinovillaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *