Lammastossut, merinovilla ”nalle”

29,90 31,90 

Medikaalisilta vaikutuksiltaan maailmalla tunnettu merinovilla on omiaan tossujen raaka-aineeksi.

Sisätilan korkeus ja leveys on reilumpi, samoin nilkan korkeus 3-4 cm matalampi kuin esim: salmiakki mallissa. Nämä tossut on todella helpot laittaa jalkaan vaikka jalat olisivatkin vähän turvoksissa. Käytäthän näitä meidän tossuja paljaassa jalassa ilman sukkia, jotta merinovillan hoitavat vaikutukset pääsee parhaimmilleen. Tällöin tunnet jo ensimmäisellä minuutilla kun verenkierto ja aineen vaihdunta lisääntyy jaloissasi.

 

Sisäpohjan mitat noin:

35-36   21cm

37-38   23cm

39-40   24cm

41-42   26cm

43-44   28cm

45-46   30cm

47-48   32cm

Tuotetunnus (SKU): tossut01 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Medikaalisilta vaikutuksiltaan maailmalla tunnettu antibacterial merinovilla on omiaan tossujen raaka-aineeksi. Tossuissa on synteettinen liukuestepohja, joka ei ole liukas millään lattiapinnalla. Lammastossut sopivat sekä lapsille että aikuisille.

Tossujen leveys ja korkeus riittää, vaikka jalat olisivat turvonneet tai kärsit liikavarpaista tms.  Lammastossut muotoutuvat parissa päivässä jalkaan jonka jälkeen erotat helposti oikean ja vasemman.

Nämäkin tossut on parhaimmillaan ilman sukkia, paljaassa jalassa jolloin nukkamainen villa pitää yllä mikrohierontaa.  vilkastuttaen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa syvällä kudosissa ja nivelissä asti.

Koot vastaa kengänkokoa,

Lampaanvilla hylkii luonnostaan bakteereja, hajua, pölyä sekä likaa. Tuulettamalla ja harjaamalla pärjää pitkään mutta pesu 30 asteessa villapesuohjelmalla onnistuu myös villanpesuaineella.

Parhaiten hoidat tossuja vetämällä ns. sisäpuolen ulos ( tossumme on kaksinkertainen )  ja voit sen imuroida, harjata,  tuulettaa ja mikäli peset niin avattuna ja tasokuivaus.

Lammastossuista on moneen

  • Palelevat jalat
  • Pakottavat jalat
  • Parantaa pintaverenkiertoa
  • Reumatismi, etenkin nivelkipu
  • Turvotus
  • Känsät
  • Kovettumat
  • Ennen kaikkea lämpöiset ja rentouttavat jalkoja

Mitä on merinovilla?

Merinovilla saadaan merinolampaista, joita kasvatetaan pääosin Australiassa ja Uudessa Seelannissa. Merinolammas on pelkkää alusvillaa tuottava lammasrotu. Rotu syntyi ilmeisesti jalostuksen tuloksena noin 1400–1700-luvuilla Espanjassa. Merinolampaan villa on hyvin hienoa. Keskimäärin merinolammas tuottaa 3-4 kertaa niin paljon villaa kuin suomenlammas. Villan kuidut ovat huomattavasti pidempiä ja ohuempia kuin suomalaisen lampaan villassa. Siksi merinovilla on pehmeää, ei kutita, soveltuu hyvin myös herkkäihoisille ja se tuntuu erittäin hyvältä iholla. Monelle se on täysin uusi materiaali. Silti lähes jokainen koukuttuu siihen välittömästi. Sen mukavuus houkuttelee pukemaan merinovillaa iholle uudestaan ja uudestaan.

Merinovilla on sataprosenttinen luonnontuote. Sen mukavuus, lämpö, hengittävyys ja kosteudensiirto ovat tehneet siitä yhden halutuimmista materiaaleista äärioloissa.

Lisätiedot

Paino 0,4 kg (kilogramma)
Koko

35-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-46, 47-48

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lammastossut, merinovilla ”nalle””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *